Over mij

Ik ben van jongs af aan al bezig geweest met tekenen. Toen ik werkzaam was als fysiotherapeute ben ik daarnaast actief tekenlessen gaan volgen bij de Academie voor Beeldende Kunst Artibus in Utrecht. Daar merkte ik dat ik het liefst mensen teken (portretten en model). Ook daarna ben ik doorgegaan met het volgen van diverse teken- en schildercursussen bij o.a:

  • Stichting Centrum voor de Kunsten (Meldij), o.a. Gerrit Breteler in Drachten (1993-2015)
  • Diverse masterclasses bij Dinie Boogaart te Nijega (2014- 2016)
  • Diverse cursussen portretschilderen bij Svetlana Tartakovska (Onderneming op Kunstgebied) te Haren (2016-2018)
  • “Masters met ster” bij kunstenaar Joepe Bos in Zwolle (2019-heden

Sinds 2017 ben ik lid van Kunstenaarsvereniging Palet in Zwolle waar ik wekelijks deelneem aan model- en portretschilderen.